AnaSayfa / Genel / Kahve falında su akıntısına kapılmak

Kahve falında su akıntısına kapılmak

Kahve falında su akıntısına kapılmak yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında su akıntısına kapılmak gördüyseniz:

  • Tüm olumlu atmosfere rağmen dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalar ya da hatalar olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır.

Kahve falında su akıntısına kapılmak şansının kendisinden yana olacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzerken akıntıya kapılmak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında akıntıya kapılmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe delalet eder.

Kahve falında nehirde akıntıya kapılmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akıntıya kapıldığını görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede akıntıya kapılmak emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde akıntıya kapılmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu su akıntısı görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, hayattan daha zevk alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir