AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suda timsah görmek

Kahve falında çamurlu suda timsah görmek

Kahve falında çamurlu suda timsah görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda timsah gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında çamurlu suda timsah görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda timsah öldürmek rızkının çeşitleneceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsah suda görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, üstün başarılar alacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda timsah görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsahı suda görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında suda timsah görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine işarettir.

Kahve falında suda yüzen timsah görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir