AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda timsah görmek

Kahve falında bulanık suda timsah görmek

Kahve falında bulanık suda timsah görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda timsah gördüyseniz:

  • Kazanan taraf siz olacaksınız.

Kahve falında bulanık suda timsah görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak gittiği yolda çok başarılı olacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suda yıkanmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sağlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda kaybolmak darlık içine düşeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda yürümek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini bulanık suda görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık suda boğulan görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda boğulduğunu görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, sevdiği birini kırmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir