AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah suda görmek

Kahve falında timsah suda görmek

Kahve falında timsah suda görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, acı tecrübeler edineceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah suda gördüyseniz:

  • Ek bilgiler edinmeniz bazı arkadaşlarınız kanalıyla yakalanabilecek yeni fırsatlar anlamına da geliyor.

Kahve falında timsah suda görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, canını ve malını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahı suda görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında suda timsah görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında suda yüzen timsah görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işarettir.

Kahve falında bulanık suda timsah görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında suda timsah öldürmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda timsah görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir