AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahı suda görmek

Kahve falında timsahı suda görmek

Kahve falında timsahı suda görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, geleceğinizin güzel olacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında timsahı suda gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Kahve falında suda yüzen timsah görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında timsahı suda görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu suda timsah görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, aşının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında suda timsah görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet eder.

Kahve falında timsah suda görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suda timsah görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında suda timsah öldürmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir