AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yüzen timsah görmek

Kahve falında suda yüzen timsah görmek

Kahve falında suda yüzen timsah görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, sözleri tutulacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda yüzen timsah gördüyseniz:

  • Sizi aşırı harcamalara iten veya bazı şeyleri hafife almanıza neden olan kişiler olabilir.

Kahve falında suda yüzen timsah görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında suda timsah öldürmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, çok doğru bir yol tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına delalettir.

Kahve falında timsah suda görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda timsah görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, insanlara iyilik yapmaya tabir olunur.

Kahve falında çamurlu suda timsah görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında timsahı suda görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında suda timsah görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir