AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda timsah öldürmek

Kahve falında suda timsah öldürmek

Kahve falında suda timsah öldürmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında suda timsah öldürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Kahve falında suda timsah öldürmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında timsah suda görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda timsah görmek şansın yüze güleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında timsahı suda görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, işlerinde kara geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen timsah görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda timsah görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suda timsah görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir