AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda timsah görmek

Kahve falında suda timsah görmek

Kahve falında suda timsah görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında suda timsah gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Kahve falında timsahı suda görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında suda timsah görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında suda timsah öldürmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda timsah görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalettir.

Kahve falında timsah suda görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu suda timsah görmek borçlarından kurtulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen timsah görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir