AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu su dökmek

Kahve falında çamurlu su dökmek

Kahve falında çamurlu su dökmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu su dökmek gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Kahve falında çamurlu su dökmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, merdiven atlayacağına yorulur.

Kahve falında eline su dökmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalettir.

Kahve falında bacaya su dökmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet eder.

Kahve falında bulaşık suyu dökmek yüksek diploma alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kafasına su dökmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, rızkın artacağına işarettir.

Kahve falında kafaya su dökmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün eline su dökmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masaya su dökmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, bir süre daha sıkıntı çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir