AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya su dökmek

Kahve falında kafaya su dökmek

Kahve falında kafaya su dökmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafaya su dökmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu garanti altına almak için uğraşmanız gerekiyor.

Kahve falında kafaya su dökmek ticari anlamda yön değiştireceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına su dökmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına su dökmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alana su dökmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında abdest suyu dökmek kötü halden iyi hale geçeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıya su dökmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ayaklarına su dökmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir