AnaSayfa / Genel / Kahve falında masaya su dökmek

Kahve falında masaya su dökmek

Kahve falında masaya su dökmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında masaya su dökmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için bazı fikirlerinizin revize edilmesi gerektiğinin farkına varabilir, çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında masaya su dökmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Kahve falında kulağa su dökmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Kahve falında birine su dökmek büyük sorunlar yaşayacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan birine su dökmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkasından su dökmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçeklere su dökmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına işaret eder.

Kahve falında elindeki suyu dökmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına yorulur.

Kahve falında kendi mezarına su dökmek dini vecibelerini yerine getireceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir