AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık suyu dökmek

Kahve falında bulaşık suyu dökmek

Kahve falında bulaşık suyu dökmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, yeni yollara girileceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bulaşık suyu dökmek gördüyseniz:

  • Aslında boş verip, kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında bulaşık suyu dökmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Kahve falında bulaşık suyu içmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında suyla bulaşık yıkamak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına tabir olunur.

Kahve falında bulaşık suyu görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete çamaşır suyu dökmek zorlukların yaşanacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sürahiden su dökmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına su dökmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir