AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaya su dökmek

Kahve falında bacaya su dökmek

Kahve falında bacaya su dökmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, ilişkilerin noktalanacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaya su dökmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek oyunlar önemsediğiniz veya iş birliği içine girmek istediğiniz kişilerin ya da kurumların dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bacaya su dökmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baca dumanı görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında baca yaptığını görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında soba bacası temizlemek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında bacadan düşmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kazancın katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında peri bacası görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında baca yanması görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacadan çıkmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir