AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasına su dökmek

Kahve falında birinin kafasına su dökmek

Kahve falında birinin kafasına su dökmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kafasına su dökmek gördüyseniz:

  • Ya da çağrılarınıza tepkisiz kalan kişileri adres listenizden silebilirsiniz.

Kahve falında kafasına su dökmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kafaya su dökmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine yorulur.

Kahve falında birinin kafasına su dökmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının eline su dökmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başından aşağı su dökmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak su dökmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başa su dökmek kişinin afiyette olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında cenazeye su dökmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir