AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu kuyuya düşmek

Kahve falında çamurlu kuyuya düşmek

Kahve falında çamurlu kuyuya düşmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, haneye bereket geleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki fikirlerden bazıları gerçekten önemsenmeye değer veya hızla ilerleme şansı olan cinsten olabilir.

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu kuyuya düşmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu kuyu görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çamur kuyusu görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kuyuya düşmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında karanlık kuyuya düşmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında bir kuyuya düşmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, işsiz kalmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir