AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kuyuya düşmek

Kahve falında siyah kuyuya düşmek

Kahve falında siyah kuyuya düşmek yakında işlerinin aksayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Coşkulu sunumlar istenilen kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında siyah kuyuya düşmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyuya düşmekten kurtulmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatını ailesine adayacağına işaret eder.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, dertlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu kuyuya düşmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kuyu ya düşmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir