AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur kuyusuna düşmek

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, zenginlik kazanacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek gördüyseniz:

  • Daha önce gözünüze cazip görünmeyen bir öneri, bir davet ya da bir teklif gerçekte içinde fırsatlar barındırıyor olabilir.

Kahve falında çamurlu kuyuya düşmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu kuyu görmek ferahlığa çıkılacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur kuyusu görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kör kuyuya düşmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, isteklerini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında sulu kuyuya düşmek onun yolundan ayrılmayacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su kuyusu düşmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir