AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur kuyusu görmek

Kahve falında çamur kuyusu görmek

Kahve falında çamur kuyusu görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, onlarla arasının açılacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında çamur kuyusu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarda, pazarlıklarda veya yapılacak planlarda siz istediğinizi rahatça alabilirsiniz.

Kahve falında çamur kuyusu görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu kuyuya düşmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu kuyu görmek imkân sahibi olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dibi görünmeyen kuyu görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, zor bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya bişey atmak kazancın artacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine inanılır.

Kahve falında kazılmış kuyu görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kuyuya düşmek ve çıkmak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir