AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık kuyuya düşmek

Kahve falında karanlık kuyuya düşmek

Kahve falında karanlık kuyuya düşmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, tartışmalar yaşanacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine delalettir.

Kahve falında karanlık kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlanmadığınız işleri yapmakta ısrar etmenizin bir anlamı olmayabilir.

Kahve falında karanlık bir kuyuya düşmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık kuyuya düşmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık kuyu görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık bir kuyu görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalettir.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında su kuyusuna düşmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Kahve falında kireç kuyusuna düşmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir