AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım kuyusuna düşmek

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet eder.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler veya düzenlemelerin yapılandırılması konusunda inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım kuyusu temizlemek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım kuyusu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Kahve falında lağımın içine düşmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağımlı suya düşmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında lağım suyuna düşmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağıma düşmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, idealist davranacağına işarettir.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir