AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kuyuya düşmek

Kahve falında bir kuyuya düşmek

Kahve falında bir kuyuya düşmek fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, ticarete adım atacağına inanılır.

Kahve falında bir kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Rekabet içeren veya mücadele gerektiren durumlar hayata, dış görünümünüze ya da geleceğe yaklaşımınızı değiştirebilir.

Kahve falında kuyunun içine düşmek kazancının eksileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında su kuyusuna düşmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kuyuya düşmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kuyuya düşmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında kireç kuyusuna düşmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet kuyusuna düşmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, rızkının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında boş kuyuya düşmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir