AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu kuyu görmek

Kahve falında çamurlu kuyu görmek

Kahve falında çamurlu kuyu görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu kuyu gördüyseniz:

  • Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi kesinlikle bozmayın.

Kahve falında çamurlu kuyu görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu kuyuya düşmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamur kuyusu görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşten kuyu görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini kuyuya düşerken görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine inanılır.

Kahve falında kuyu çıkrığı görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalet kuyusu temizlemek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir