AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu göl görmek

Kahve falında çamurlu göl görmek

Kahve falında çamurlu göl görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayatının karışacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, yardımcı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu göl gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Kahve falında çamurlu gölde yüzmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işaret eder.

Kahve falında çamur gölü görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu göle girmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu göl görmek hep yerinde sayacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında gölde balıklarla yüzmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında göl ve deniz görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin gölde yüzdüğünü görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanlı göl görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir