AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur gölü görmek

Kahve falında çamur gölü görmek

Kahve falında çamur gölü görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamur gölü gördüyseniz:

  • Sanatsal çalışmalarınız, aşk hayatınız veya kendinizi ifade biçiminiz çok yakında tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında çamurlu göle girmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, isabetli adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu gölde yüzmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu göl görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamur gölü görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gölde sandal görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında göl deniz görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına rivayet eder.

Kahve falında göl temizlemek eğlence ve renk geleceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında göl kenarında olmak çok hayırlı şeylere, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir