AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu gölde yüzmek

Kahve falında çamurlu gölde yüzmek

Kahve falında çamurlu gölde yüzmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, rütbesinin artacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Kahve falında çamurlu gölde yüzmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu göl görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında çamur gölü görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu göle girmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölde yüzdüğünü görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına yorulur.

Kahve falında tuz gölünde yüzmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kirli gölde yüzdüğünü görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında van gölünde yüzmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir