AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu dereye girmek

Kahve falında çamurlu dereye girmek

Kahve falında çamurlu dereye girmek aile içindeki huzurun kaçacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu dereye girmek gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Kahve falında çamurlu dereye girmek adeta sinirden küplere bineceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu akan dere görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu dereye düşmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına delalet eder.

Kahve falında çamur akan dere görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu derede yüzmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu dere görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu dereden geçmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dereye girmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir