AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur akan dere görmek

Kahve falında çamur akan dere görmek

Kahve falında çamur akan dere görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamur akan dere gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Kahve falında çamurlu akan dere görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında çamur akan dere görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine delalettir.

Kahve falında akan dereden su içmek kısmetin kapanacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tersine akan dere görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak akan dere görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında derede akan su görmek engel teşkil edeceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Kahve falında az akan dere görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine rivayet eder.

Kahve falında dereden akan su görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir