AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu derede yüzmek

Kahve falında çamurlu derede yüzmek

Kahve falında çamurlu derede yüzmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu derede yüzmek gördüyseniz:

  • Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Kahve falında çamurlu derede yüzmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, iyilik bulacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu dereye düşmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu dereden geçmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza inanılır.

Kahve falında çamur akan dere görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu dereye girmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu dere görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu akan dere görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dere suyunda yüzmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir