AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu akan dere görmek

Kahve falında çamurlu akan dere görmek

Kahve falında çamurlu akan dere görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, çok önemli noktalara geleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu akan dere gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında çamur akan dere görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu akan dere görmek yeni insanlarla tanışacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dereden akan su görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında az akan dere görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, işlerinin kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında derede akan su görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, saygın biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında berrak akan dere görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan dereler görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, canın sıkılacağına yorulur.

Kahve falında akan derede yıkanmak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir