AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereye girmek

Kahve falında dereye girmek

Kahve falında dereye girmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dereye girmek gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz veya farklı yerlerin yaşam kalitesiyle ilgili size bilgi sunan yerleri ziyaret etmelisiniz.

Kahve falında çamurlu dereye girmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında dereye girmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yüzünün her daim güleceğine işarettir.

Kahve falında dere içine girmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derenin içine girmek gelirinin daimi olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında soğuk dereye girmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında derenin içinde yılan görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında dere içinde yürümek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, gülüp eğleneceğine delalet eder.

Kahve falında dere taşı görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir