AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu dere görmek

Kahve falında çamurlu dere görmek

Kahve falında çamurlu dere görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu dere gördüyseniz:

  • Nedeni olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında çamurlu dereye düşmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında çamur akan dere görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, geçim kaygısı duymayacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu akan dere görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu dereye girmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kötü günleri geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu derede yüzmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu dere görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu dereden geçmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpüklü dere görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir