AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu dereye düşmek

Kahve falında çamurlu dereye düşmek

Kahve falında çamurlu dereye düşmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu dereye düşmek gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Kahve falında çamurlu dereye düşmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu dere görmek rahat bir hayat süreceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında çamur akan dere görmek sorunların tarihe karışacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu derede yüzmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu dereye girmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu akan dere görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu dereden geçmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dereden düşmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, talihinin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir