AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpüklü dere görmek

Kahve falında köpüklü dere görmek

Kahve falında köpüklü dere görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, zararının büyük olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kendi patronu olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı delalet eder.

Kahve falında köpüklü dere gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Kahve falında köpüklü dere görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında köpük suda yüzmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında köpüklü kahve yaptığını görmek üzeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpüklü halı görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpüklü denize girmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli köpük görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında köpüklü çamaşır yıkamak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında köpüklü türk kahvesi görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir