AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurda dolaşmak

Kahve falında çamurda dolaşmak

Kahve falında çamurda dolaşmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, rütbe edineceğine, işlerinin kötüleşeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.

Kahve falında çamurda dolaşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde yanlış anlaşılmamak için, kendinizi ifade ederken çaba göstermelisiniz.

Kahve falında çamurda dolaşmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret eder.

Kahve falında yükseklerde dolaşmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında karda dolaşmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında kabristanda dolaşmak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde dolaşmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arazide dolaşmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine işarettir.

Kahve falında terlikle dolaşmak sorunların yakında son bulacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında çarşıda dolaşmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir