AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristanda dolaşmak

Kahve falında kabristanda dolaşmak

Kahve falında kabristanda dolaşmak başarılarının sürekli olacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, iyi halin geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabristanda dolaşmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Kahve falında kabristanda dolaşmak kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kabristanda ağlamak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabristanda gezmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabristanda uyumak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kabristanda olduğunu görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabristanda yatmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristandan geçmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabristanda dua etmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir