AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlikle dolaşmak

Kahve falında terlikle dolaşmak

Kahve falında terlikle dolaşmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında terlikle dolaşmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında terlikle dolaşmak rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer altında dolaşmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sandalla dolaşmak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bir evde dolaşmak gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında helikopterle dolaşmak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, kişinin tek başına kalacağına alamet eder.

Kahve falında markette dolaşmak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalettir.

Kahve falında okulda dolaşmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir