AnaSayfa / Genel / Kahve falında arazide dolaşmak

Kahve falında arazide dolaşmak

Kahve falında arazide dolaşmak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, mutsuz ve hasta olacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, umutlarını kaybedeceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında arazide dolaşmak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Kahve falında arazide dolaşmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, borçlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında arazi ölçmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında çorak arazi görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boş bir arazi görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında engebeli arazi görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arazi tapusu almak kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında arazi satın almak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulur.

Kahve falında arazide yürümek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, zor durumların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir