AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseklerde dolaşmak

Kahve falında yükseklerde dolaşmak

Kahve falında yükseklerde dolaşmak çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında yükseklerde dolaşmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Kahve falında yükseklerde dolaşmak bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak bol hayır duası alınacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yalınayak dolaşmak hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, dualarının karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir evde dolaşmak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulur.

Kahve falında üstsüz dolaşmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla dolaşmak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta dolaşmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şehirde dolaşmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir