AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda dolaşmak

Kahve falında karda dolaşmak

Kahve falında karda dolaşmak zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine inanılır.

Kahve falında karda dolaşmak gördüyseniz:

  • Başarılı olabilmek ya da istediğiniz yönde ilerleyebilmek için önem verdiğiniz kişilerin desteğini almanızda fayda var.

Kahve falında karda dolaşmak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında elinde bıçakla dolaşmak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sandalla dolaşmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında boş boş dolaşmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş bir evde dolaşmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına işarettir.

Kahve falında bahçede dolaşmak evliyseniz eşle iyi geçime, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip dolaşmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına işarettir.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir