AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde dolaşmak

Kahve falında gökyüzünde dolaşmak

Kahve falında gökyüzünde dolaşmak bir üniversitede hoca olunacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, merdiven atlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dolaşmak gördüyseniz:

  • Değişiklik iyi şansı beraberinde getirebilir.

Kahve falında gökyüzünde dolaşmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine yorulur.

Kahve falında kabenin etrafında dolaşmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabısız dolaşmak onun zamanını çalacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yükseklerde dolaşmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işarettir.

Kahve falında yorganla dolaşmak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalettir.

Kahve falında cennette dolaşmak işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dolaşmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında helikopterle dolaşmak eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir