AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşıda dolaşmak

Kahve falında çarşıda dolaşmak

Kahve falında çarşıda dolaşmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, işe başlanacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çarşıda dolaşmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında çarşıda dolaşmak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, rahatın kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarşı pazar görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarşı ekmeği görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çarşı ekmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında çarşıda kaybolmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında çarşıdan alışveriş yapmak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işarettir.

Kahve falında çarşıdan elbise almak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir