AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı çamura batmak

Kahve falında ayağı çamura batmak

Kahve falında ayağı çamura batmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına işaret eder.

Kahve falında ayağı çamura batmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize ya da rahatlamanıza katkısı olabilecek yenilikler yapılabilir.

Kahve falında ayağı çamura batmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ayakları çamura batmak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına delalettir.

Kahve falında çamura batmaktan kurtulmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında çamur batmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çamura batmak ve çıkmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu suya batmak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamura batmak hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir