AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura batmak ve kurtulmak

Kahve falında çamura batmak ve kurtulmak

Kahve falında çamura batmak ve kurtulmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine işarettir.

Kahve falında çamura batmak ve kurtulmak gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki sıkıntılarınız sürmekle birlikte para konularında önemli ferahlamalarınız olabilir.

Kahve falında çamura batmaktan kurtulmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamura batmak ve kurtulmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında batmaktan kurtulmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında dize kadar çamura batmak mutluluğa giden yolu bulacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada çamura batmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında beline kadar çamura batmak kişisel kavgaların son bulacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamura batmak ve çıkmak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına yorulur.

Kahve falında çamura batmak çıkmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir