AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu çamura batmak

Kahve falında sulu çamura batmak

Kahve falında sulu çamura batmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, duygularını açığa vuracağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işaret eder.

Kahve falında sulu çamura batmak gördüyseniz:

  • Bırakın başkaları siz müdahale etmeden gerekeni yapsın.

Kahve falında sulu çamura batmak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulu çamurda yürüdüğünü görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu çamur görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, iş güç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sulu çamurda yürümek kazancının hiç azalmayacağına, ticaret ehli kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında sulu çamura düşmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine yorulur.

Kahve falında sulu çamurdan kurtulmak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında çamura batmak ve kurtulmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurda batmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kazancın katbekat arttırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir