AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurda batmak

Kahve falında çamurda batmak

Kahve falında çamurda batmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurda batmak gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin ilgi alanınıza girmese dahi karışma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında sulu çamura batmak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu suya batmak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamura batmak ve kurtulmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, başarısının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamura batmak ve çıkmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalettir.

Kahve falında çamurun içine batmak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çamura batmaktan kurtulmak sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamura batmak çıkamamak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir