AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada çamura batmak

Kahve falında tarlada çamura batmak

Kahve falında tarlada çamura batmak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, ana baba dualarının alınacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada çamura batmak gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin olası sonuçlarını doğru hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında tarlada çamura batmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamur batmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında çamurda batmak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu suya batmak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çamura batmak çıkamamak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çamura batmak çıkmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında çamurun içine batmak hayatın belli bir düzene oturacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalet eder.

Kahve falında çamura batmak ve kurtulmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir