AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura batmadan yürümek

Kahve falında çamura batmadan yürümek

Kahve falında çamura batmadan yürümek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında çamura batmadan yürümek gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Kahve falında çamura batmadan yürümek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çamura battığını görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin çamura battığını görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini çamura batmış görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında çamura batmış araba görmek ayaklandıracağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamur battığını görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının çamura battığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında çamura batan birini kurtarmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir