AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura battığını görmek

Kahve falında çamura battığını görmek

Kahve falında çamura battığını görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çok mutlu olacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura battığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal etmeniz veya çok fazla sosyalleşmeniz ilişkilerinizde problemlere neden olabilir.

Kahve falında çamura batan birini görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çamura batmadan yürümek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çamura batmış araba görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında çamura batan birini kurtarmak çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının çamura battığını görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini çamura batmış görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin çamura battığını görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura batmış birini görmek daha fazla mal sahibi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir