AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura batan birini kurtarmak

Kahve falında çamura batan birini kurtarmak

Kahve falında çamura batan birini kurtarmak dostlardan zarar görüleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında çamura batan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında çamura batan birini kurtarmak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında batan gemiyi kurtarmak herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında batan gemiden insan kurtarmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında çamura batmış birini görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında çamura battığını görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağının çamura battığını görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarının çamura battığını görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamur battığını görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir