AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çamura battığını görmek

Kahve falında başkasının çamura battığını görmek

Kahve falında başkasının çamura battığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, husumetlerin başgöstereceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, onun istediği yoldan gideceğine, rahatlayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının çamura battığını gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı veya ticari bazı girişimleriniz istenildiği şekilde ilerlemiyor olabilir ya da ilerlemeyeceğinin işaretlerini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında birini çamura batmış görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, maddi durumun düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında çamura batan araba görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında çamura battığını görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çamura batmış araba görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında çamura batmadan yürümek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının çamura battığını görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarının çamura battığını görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında çamura batan birini görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir